به گزارش خبرنگار مهر، محمد هادي جاويد، ظهر يكشنبه در جلسه شوراي شهر مشهد اظهار كرد: طرح جامع و تفضيلي سند توسعه اي و عمراني است كه در اين راستا براي نخستين بار سرانه زائر در اين طرح شناسايي شده است.
وي ادامه داد: اين طرح در 13 كميسيون مورد بررسي قرار گرفت و به شوراي برنامه ريزي استان ارجاع شد اما به دليل مشكلاتي در مسئله حريم طرح با موانعي مواجه شد و در كميسيون مورد بررسي قرار گرفت و در اين رابطه 30 جلسه كارشناسي برگزار شد.
جاويد با تاكيد بر اينكه تا پيش از اين شهرداريها در فرآيند طرح جامع و تفضيلي كمترين نقش را داشتند، افزود: در سال 86 با تشكيل نهاد مطالعات حضور و نقش شهرداري در اين طرح پررنگ تر شد.
معاون شهرسازي و معماري شهرداري مشهد يادآور شد: مشهد به عنوان دومين تجربه در كشور توانست با تشكيل نهاد مطالعات پروژه مطلوبي را در زمينه طرح جامع ارائه كند و پيوست ساير كلان شهرها نيز بايد تشكيل اين نهاد باشد.
رئیس کمیسیون فنی و عمرانی و طرح ریزی شهری شورای اسلامی شهر مشهد نيز در ادامه اظهار كرد: طرح جامع و تفضيلي ركودي نبوده بلكه راهبردي است.
جواد داوودآبادي يادآور شد: اجراي اين طرح الزامي است و بايد نهاد مطالعات در ساختار شهري مشهد به گونه اي شكل بگيرد كه اين طرح به شكل صحيحي به سر منزل مقصود برسد.
نظر شما